Skip to content

Echipa AIO Dental

Dr. Fărcaș Andrei

Dr. Fărcaș Andrei

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară ‘’Iuliu-Hațieganu’’ din Cluj-Napoca în anul 2015. A devenit medic specialist Endodont în anul 2018. Datorită specializărilor continue obține diplomă de Competență în Implantologie cu acreditare atât națională cât și internațională în cadrul UMF Iași ‘’Grigore T. Popa’’ în anul 2018. Își urmează pasiunea în Chirurgie Dento-Alveolara înscriindu-se la cursurile celei de a 2-a specializări în cadrul ‘’UMF  Cluj-Napoca’’ pe care o finalizează în anul 2021. Pasiunea, perseverența, empatia și dorința de a realiza cele mai bune tratamente stomatologice i-au adus renumele și recunoștiință pacienților.

Dr. Badiu Ramona

Dr. Badiu Ramona

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF ‘’Iuliu-Hațieganu’’ din Cluj Napoca în anul 2020. Medic rezident la specialitatea Stomatologie Generală din anul 2021. Profesionalismul, dorința de perfecționare și de învățare continuă, atenția la cele mai mici detalii îi vor ajuta pe pacienții noștri în alegerea celei mai optime metode de tratament.

Dr. Coste Horatiu

Dr. Coste Horațiu

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF  “Iuliu-Hațieganu”  Cluj Napoca în 2017 având cea mai mare medie la examenul de Licență.  S-a specializat în Ortodonție și Ortopedie dento-facială pe parcursul rezidențiatului urmat în cadrul UMF Cluj Napoca, iar din 2019 și-a limitat practica exclusiv în tratamentul ortodontic și ortopedic dento-facial , participând la mai multe cursuri atât în țară cât și în străinătate.  Dr. Coste Horațiu a dobăndit  competenențe în tratamentul cu miniimplante ortodontice și tratamentul articulației temporomandibulară.

Dedicația oferită acestei ramuri a medicinii dentare vă  va pune la dispoziție un diagnostic și un plan de tratament care să vă redea stabilitatea funcțională, urmată de estetica dentară și facială realizată prin tratamentul ortodontic.

Ai nevoie de un consult?